Előétel | | | Zöld saláta (Bitó Éva), sárga cékla, birsalma, kecskesajt (GMV, V) | 4250,- |
Sült spárga, majonéz, torma, érlelt mangalica sonka | 5650,- |
Sült kacsamáj, szamóca, szotyi, kalács (GMV) | 8650,- |
Magyar pelmenyi (mangalica, kel, csípős paprika) | 5350,- |
Balatoni Angus tatár, aioli, pirítós (GMV) | 5950,- |
Levesek | | | Gomba mesterleves, friss zöld, lebbencs tészta (VN) | 4950,- |
Főétel | | | Grillcsirke, pirított újburgonya saláta (GMV) | 7350,- |
Langyos tahi pisztráng, zöld spárga, savanyított tojás (GM, LM) | 9850,- |
Kapros tökfőzelék, mangalica, vagdalt, törökmogyoró | 8950,- |
Lassan sült bárány, krumpligombóc, medvehagyma (GMV) | 9950,- |
Ököruszály, cékla, sárgarépa, turbolya, tejföl (LM, GMV) | 9600,- |
Gulyás egytál, kovászos kenyér | 7400,- |
Ébred a kert (Korai zöldségek csőben sütve) (VN) | 6250,- |
DESSZERT | | | OGY képviselőfánk | 3450,- |
Mákod van! | 3450,- |
Csokis "fagyi" eperrel (GM, LM) | 3450,- |
Sajtválogatás (Őrségből, vonattal) (GMV) | 4950,- |