Előétel
Zöld saláta (Bitó Éva), sárga cékla, birsalma, kecskesajt (GMV, V)4250,-
Sült spárga, majonéz, torma, érlelt mangalica sonka5650,-
Sült kacsamáj, szamóca, szotyi, kalács (GMV)8650,-
Magyar pelmenyi (mangalica, kel, csípős paprika)5350,-
Balatoni Angus tatár, aioli, pirítós (GMV)5950,-
Levesek
Gomba mesterleves, friss zöld, lebbencs tészta (VN)4950,-
Főétel
Grillcsirke, pirított újburgonya saláta (GMV)7350,-
Langyos tahi pisztráng, zöld spárga, savanyított tojás (GM, LM)9850,-
Kapros tökfőzelék, mangalica, vagdalt, törökmogyoró8950,-
Lassan sült bárány, krumpligombóc, medvehagyma (GMV)9950,-
Ököruszály, cékla, sárgarépa, turbolya, tejföl (LM, GMV)9600,-
Gulyás egytál, kovászos kenyér7400,-
Ébred a kert (Korai zöldségek csőben sütve) (VN)6250,-
DESSZERT
OGY képviselőfánk3450,-
Mákod van!3450,-
Csokis "fagyi" eperrel (GM, LM)3450,-
Sajtválogatás (Őrségből, vonattal) (GMV)4950,-
SOMELLIER'S BUCKET LIST FOR DESSERTSPOHÁR (1 DL)PALACK
Tokaji Szamorodni Oremus 2017/183200,-15000,-
Tokaji cuvée Late Harvest Kikelet 20174100,-19500,-
Tokaji aszú 5 puttony Gróf Degenfeld 20157200,-35000,-
Graham's Fine Ruby Port Porto4600,-33500,-
Foglalás

Kedd-Péntek: 18:00 - 23:00, Szombat - Vasárnap: 12:00 - 23:00