Média
10 HANGULATOS HELY, AHOVÁ IGAZÁN JÓ BEÜLNI A TÉLI HIDEGBEN
We Love Budapest: "Nádor utca-Mérleg utca sarkán található étterembe belépve könnyen elhagyhatja a szánkat egy „hűha”."
HILDA gift cards – élményre szabott ajándékkártyák
Mostantól rokonaid, barátaid vagy kollégáid is meglepheted egy hangulatos HILDA-féle vacsorával, ebéddel, vagy akár bruncholással. HILDA kártyáinkat 5000 Ft felett bármekkora értékben megvásárolhatod - állítsd össze az legideálisabb élményt!
FORBES: fesztelen igényesség
"Ritkaság, hogy egy frissen megnyitott hely és közönsége ilyen hamar egymásra találjon. Bár a HILDA még egy éve sem üzemel, gyorsan felkerült az ínyenc vendégek gasztro-térképére."
Best of 2017 – top 10-ben a HILDA
Mivel a hús minősége kiemelten fontos a HILDA számára, kizárólag szabad tartásból származó tojásokkal és szárnyasokkal dolgoznak…
Visszavágyni szabad
Mivel a hús minősége kiemelten fontos a HILDA számára, kizárólag szabad tartásból származó tojásokkal és szárnyasokkal dolgoznak…
HILDA “off the beat”
Az Off Beat Budapest angol nyelvű cikkében részletes leírást ad a HILDA belteréről és a konyha ízeiről. Angolul…
Bűvös Szakács: Nagy csirketeszt
A beregi Alemitta csirke megfelel az Aranyszalag minőségi követelményeinek. Megállják helyüket a világ legmagasabbra értékelt szárnyasai között...
FUNZINE Gasztro Diplomat: Nyugalomsziget
A francia bisztrók hangulatát idéző étterem nem csupán tudatosan válogatja össze alapanyagait, de könnyed eleganciát, egyszerűséget és kiválóságot hoz a magyar főváros gasztronómiai színterére…
Forbes Urban: A grillcsirke diszkrét bája
Az egészséges, tudatos táplálkozás mellett elkötelezett vendégeknek eleve izgalmas felfedezés a HILDA…
Vállalkozz stílusosan! – a Budapest Design Week keretében
A Budapest Design Week keretében a Funzine kereasztal beszélgetést tartott nálunk. Hangulatos rendezvény volt...
Gastroguide: Vajda Pierre a Hildáról
Egy a fontos, hogy a csirkék egy lángfal előtt forognak, és szépen pirulnak…
5 klassz hely reggelizni
We Love Budapest: “Itt nemcsak hogy boldog csirkék forognak a rotisserie-ben, de a délutánba nyúló ízletes reggelik miatt is érdemes ide érkezni."
Felelős Gasztrohős: fenntartható vendéglátóhely
A nyitás pillanatától odafigyelünk, hogy minél fenntarthatóbb módon működjön a HILDA. Nagyon örültünk, amikor ezt az igyekezetet a Felelős Gasztrohős csapata is elismerte.
Magyarósi Csaba: egy ebéd a Hildában
Ez egészen más grillcsirke élmény, mint amikor az ember otthon próbál összeeszkábálni magának valamit, itt rámentek a csirke tiszta ízére, amire máshol bár ne mennének rá, de itt ér, mert itt jó…
Budapest első prémium csirkézője
A Nádor utca-Mérleg utca sarkán található tágas, boltíves étterem falait Melka Gábor képzőművész gyönyörű kék csempéi díszítik…