Média

Budapest első prémium csirkézője

A HILDA látványkonyhájában óriási francia grillben, rotisserie-ben sülnek két-három órán át a Beregi-Tiszahát gyümölcsöseiből érkező, boldog életet maguk mögött hagyó szárnyasok. A nyílt láng használata pedig merőben más ízt kölcsönöz nekik, mint elektromos grillsütőben sült társaiknak: húsuknak nem olyan magas víztartalma, ezért feszesebb és talán kicsit szárazabb is, mint a megszokott, viszont kevesebb fűszerrel is kihozható a csirke igazi íze. (…) A Nádor utca-Mérleg utca sarkán található tágas, boltíves étterem falait Melka Gábor képzőművész gyönyörű, egyenként felragasztott és mázazott kék csempéi díszítik…

Tovább

Foglalás

Kedd-Péntek: 18:00 - 23:00, Szombat - Vasárnap: 12:00 - 23:00