KÍVÁNCSI · PATINÁS · ÉL
Milyen alapanyaggal dolgozunk? Szakértelmünk hogyan növeli az étel értékét? Hogyan jutunk el oda, hogy a konyha és a szerviz munkájával örömet okozzunk neked? Hogy állunk a gondviseléssel és a felelősségvállalással? A Hildában minden tányér egy kérdésre adott válasz.
MENÜ
ELŐÉTELEK
Zöld saláták Bitó Éva, Boldizsár, sütőtök, körte, penészes sajt
GM V │ 5500
Sajtroló, pisztráng kaviár, matuzsálem sajt, sós citrom
V │ 5850
Kacsamáj mozaik, szilva, dió, fonott kalács
GM │ 10950
Marha tatár, fekete fokhagyma, gomba, pirítós
LM GM │ 7950
Akasztói ponty halászlé, puliszka
GM │ 5950
Vegán mesterleves padlizsán, káposzta. bordás kel, lebbencs tészta
LM VN │ 5450
FŐÉTELEK
Ez egy fél grillcsirke, sült tök, szárított paradicsom, joghurt, zöldek
GM LM │ 7950
Rántott pisztráng, lencsesaláta, narancs, édeskömény
LM │ 9950
Konfitált kacsacomb, káposztás rétes, birsalma, jus
LM │ 8950
Szabolcsi fél tucat töltött káposzta Olmos és Tóth mangalica, tejföl
LM │ 8590
Gulyás egytál, kovászos kenyér
LM GM │ 8450
Gombapörkölt, házi tészta, tejföl sima / vegán
V LM VN │ 6950
DESSZERTEK
Zserbó házikó
dió, barack, csoki
4950
Duna hullám
vidéki lagzi érzés
3950
Ünnepi képviselőfánk
vérnarancs
3950
Folyékony citrom torta
koktél, de szerintem desszert
3950
Sajtválogatás
Etyek, Őrség
GM │ 6950
Kókuszos keksztekercs, sült ananász
LM GM │3950
TE & HILDA az ÉLELMISZERBANK
segítségével szebbé teszitek egy család karácsonyát!
LM│ laktózmentes LM│laktózmentes variáció GM│gluténmentes GM│gluténmentes variáció V│vegetáriánus V│vegetáriánus variáció VN│vegán VN│vegán variáció
FRISS
Moscow Mule
Rhubarb Mojito
Tommy's Margarita
TESTES
Unique Negroni
Clover Club
Spicy Hilda
GYÜMÖLCS
Minty
Ruby Spritz
Fireplace
GYÓGYNÖVÉNY
Xpresso Martini
Whisky Highball
Choco Cherry Fashioned
BOROK
FEHÉR KÖNNYŰ ÉS FIATAL
Hunyadi Sauvignon Blanc Erdély
3000 / 1,5 dl 12000 / 7,5 dl
Nobilis Sárgamuskotály Tokaj
3000 / 1,5 dl 13000 / 7,5 dl
Béla és Bandi Pinot Gris Csopak
3100 / 1,5 dl 12000 / 7,5 dl
Szászi Rőzsakő BIO Badacsony
3300 / 1,5 dl 15000 / 7,5 dl
VÖRÖS KÖNNYŰ ÉS FIATAL
Gál Tibor Kadarka Eger
3100 / 1,5 dl 14000 / 7,5 dl
Gere Portugiser Villány
3100 / 1,5 dl 14000/ 7,5 dl
FEHÉR MÉLYEBB HANG
Légli Ottó Riesling Balatonboglár
3200 / 1,5 dl 14500 / 7,5 dl
Káli Kövek Olaszrizling Köveskál
3400 / 1,5 dl 15500 / 7,5 dl
Feind Battonage Chardonnay Balatonfüred
3900 / 1,5 dl 18000 / 7,5 dl
VÖRÖS MÉLYEBB HANG
Gróf Buttler Pinot Noir Eger
3900 / 1,5 dl 18500 / 7,5 dl
St.Andrea Áldás Eger
4000 / 1,5 dl 19000 / 7,5 dl
Konyári Loliense Balatonboglár
4300 / 1,5 dl 20000 / 7,5 dl
Takler Gurovica Kékfrankos Szekszárd
4500 / 1,5 dl 21500 / 7,5 dl
FEHÉR ÉRETT ÉS TELJES
Bakonyi Széllel szemben Villány
3800 / 1,5 dl 17500 / 7,5 dl
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora Somló
3800 / 1,5 dl 17500 / 7,5 dl
Oremus Mandolás Furmint Tokaj
5600 / 1,5 dl 26500 / 7,5 dl
VÖRÖS ÉRETT ÉS TELJES
Ruppert Villányi Franc Villány
5500 / 1,5 dl 26500 / 7,5 dl
Haraszthy Fantastico Malbec Argentína
5500 / 1,5 dl 26500 / 7,5 dl
Recas Selene Cabernet Sauvignon Erdély
6600 / 1,5 dl 31500 / 7,5 dl
Takler Primarius Merlot Szekszárd
8900 / 1,5 dl 43000 / 7,5 dl
ROSÉ
Sebestyén Rosé Szekszárd
2600 / 1,5 dl 11500 / 7,5 dl
RENDEZZ NÁLUNK PRIVÁT ESEMÉNYT!
Örömmel látunk akár 60 fővel is! 12 fő felett rövidített à la carte menüt kínálunk, 30 főig pedig az étterem felét tudjátok használni, egy légtérben a többi vendéggel.
CSAPAT
ALAPÍTÓ, HÁZIGAZDA│Szalai Ágnes
CHEF│Kovács Renátó
CHEF HELYETTES│Szekér Balázs
CUKRÁSZ ISTENNŐ│Buglyó Alexandra
ÜZLETVEZETŐ│Nagy András
COCTAIL ISTENKIRÁLY│dr. Pálfy László
KONTAKT
Nyitvatartás:
Hétfő — Zárva
Kedd — Péntek: 18:00 - 23:00
Konyha: 18:00 - 21:30
Szombat — Vasárnap: 12:00 - 23:00
Konyha: 12:00 - 15:30 & 18:00 - 21:30
+36 30 430 9810
Nyitvatartási idő alatt.
Facebook — Instagram
hello@hildapest.hu
1051 Budapest, Nádor utca 5.
HILDA © 2024 Minden jog fenntartva.