HILDA_E_02_SS

KÍVÁNCSI · PATINÁS · ÉL

Milyen alapanyaggal dolgozunk? Szakértelmünk hogyan növeli az étel értékét? Hogyan jutunk el oda, hogy a konyha és a szerviz munkájával örömet okozzunk neked? Hogy állunk a gondviseléssel és a felelősségvállalással? A Hildában minden tányér egy kérdésre adott válasz.

HILDA_E_04_SS

MENÜ

ELŐÉTELEK

 Zöld saláták Bitó Éva, Boldizsár,
savanyított paradicsom, eper, kecskesajt
LM  GM  V  VN │ 5850

Lángos, medvehagyma, tejföl, érlelt sajt
V │ 4950

Kaszinó tojás, mangalica sonka, spárga, torma
GM  V │ 6450

Májkrémes szendvics
kacsamáj, vörösbor, briós, retek, eper
GM  │9950


Tatár bífsztek, pirítós
LM  GM │ 7950

Mini körömpörkölt, parázskrumpli, kovi ubi
GM  LM │ 5950

FŐÉTELEK

Most joghurtos a sült csirke, rizibizi, menta
GM │ 8250

Langyos pisztráng, saláta Cézár stiló
GM │ 9950

Stefánia vagdalt, tökfőzelék, kapor, bodza
9950

Gulyás Royal, kovászos kenyér
LM  GM 8450

Báránypite, primőr zöldségek
LM  GM │ 10950

Tarhonyás lecsó, paprikás kolbász
LM  VN │ 6950

DESSZERTEK

Epres kardinális
3950

Mákos nudli, fekete ribizli, citromfű
3950

Dobos kocka
3950

Rebarbara, bodza, spárga tünci-bünci
VN │ 3950

 Sajtválogatás
hazai farmokról
GM │ 6950

LM│ laktózmentes      LM│laktózmentes variáció      GM│gluténmentes     GM│gluténmentes variáció     V│vegetáriánus      V│vegetáriánus variáció      VN│vegán       VN│vegán variáció

HILDA_E_02_S
COCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILS

FRISS

Moscow Mule

Rhubarb Mojito

Tommy's Margarita

TESTES

Unique Negroni

Clover Club

Spicy Hilda

GYÜMÖLCS

Minty

Ruby Spritz

Fireplace

GYÓGYNÖVÉNY

Xpresso Martini

Whisky Highball

Choco Cherry Fashioned

DSC_1950-min

BOROK

FEHÉR KÖNNYŰ ÉS FIATAL

Hunyadi Sauvignon Blanc Erdély
3000 / 1,5 dl   13500 / 7,5 dl


Nobilis Sárgamuskotály Tokaj
3000 / 1,5 dl   13500 / 7,5 dl


Béla és Bandi Pinot Gris Csopak
3100 / 1,5 dl   14000 / 7,5 dl


Szászi Rőzsakő BIO Badacsony
3300 / 1,5 dl   15000 / 7,5 dl

VÖRÖS KÖNNYŰ ÉS FIATAL

Gál Tibor Kadarka Eger
3100 / 1,5 dl   14000 / 7,5 dl


Gere Portugiser Villány
3100 / 1,5 dl   14000/ 7,5 dl
 

FEHÉR MÉLYEBB HANG

Légli Ottó Riesling Balatonboglár
3200 / 1,5 dl   14500 / 7,5 dl

Káli Kövek Olaszrizling Köveskál
3400 / 1,5 dl   15500 / 7,5 dl

Feind Battonage Chardonnay Balatonfüred
3900 / 1,5 dl  18000 / 7,5 dl

VÖRÖS MÉLYEBB HANG

Gróf Buttler Pinot Noir Eger
3900 / 1,5 dl   18500 / 7,5 dl

St.Andrea Áldás Eger
4000 / 1,5 dl   19000 / 7,5 dl

Konyári Loliense Balatonboglár
4300 / 1,5 dl   20000 / 7,5 dl

Takler Gurovica Kékfrankos Szekszárd
4500 / 1,5 dl   21500 / 7,5 dl

FEHÉR ÉRETT ÉS TELJES

Bakonyi Széllel szemben Villány
3800 / 1,5 dl   17500 / 7,5 dl

Kreinbacher Öreg Tőkék Bora Somló
3800 / 1,5 dl   17500 / 7,5 dl

Oremus Mandolás Furmint Tokaj
5600 / 1,5 dl   26500 / 7,5 dl

VÖRÖS ÉRETT ÉS TELJES

Ruppert Villányi Franc Villány
5500 / 1,5 dl   26500 / 7,5 dl

Haraszthy Fantastico Malbec Argentína
5500 / 1,5 dl   26500 / 7,5 dl

Recas Selene Cabernet Sauvignon Erdély
6600 / 1,5 dl   31500 / 7,5 dl

Takler Primarius Merlot Szekszárd
8900 / 1,5 dl   43000 / 7,5 dl

ROSÉ

Sebestyén Rosé Szekszárd
2600 / 1,5 dl   11500 / 7,5 dl

HILDA_E_03_S

RENDEZZ NÁLUNK PRIVÁT ESEMÉNYT!

Örömmel látunk akár 60 fővel is! 12 fő felett rövidített à la carte menüt kínálunk, 30 főig pedig az étterem felét tudjátok használni, egy légtérben a többi vendéggel.

CSAPAT

ALAPÍTÓ, HÁZIGAZDASzalai Ágnes
CHEFKovács Renátó

CHEF HELYETTESHorváth Bence
CUKRÁSZ ISTENNŐBuglyó Alexandra
ÜZLETVEZETŐNagy András
COCTAIL ISTENKIRÁLYdr. Pálfy László

HILDA_OU_S

KONTAKT

Nyitvatartás:
Hétfő — Zárva

Kedd — Péntek: 18:00 - 23:00
Konyha: 18:00 - 21:30

Szombat — Vasárnap: 12:00 - 23:00
Konyha: 12:00 - 15:30 & 18:00 - 21:30

+36 30 430 9810
Nyitvatartási idő alatt.

Facebook  Instagram

hello@hildapest.hu
1051 Budapest, Nádor utca 5.