KÍVÁNCSI · PATINÁS · ÉL
Milyen alapanyaggal dolgozunk? Szakértelmünk hogyan növeli az étel értékét? Hogyan jutunk el oda, hogy a konyha és a szerviz munkájával örömet okozzunk neked? Hogy állunk a gondviseléssel és a felelősségvállalással? A Hildában minden tányér egy kérdésre adott válasz.
MENÜ
ELŐÉTELEK
Zöld saláták Bitó Éva, Boldizsár,
savanyított paradicsom, eper, kecskesajt
LM GM V VN │ 5850
Lángos, medvehagyma, tejföl, érlelt sajt
V │ 4950
Kaszinó tojás, mangalica sonka, spárga, torma
GM V │ 6450
Májkrémes szendvics
kacsamáj, vörösbor, briós, retek, eper
GM │9950
Tatár bífsztek, pirítós
LM GM │ 7950
Mini körömpörkölt, parázskrumpli, kovi ubi
GM LM │ 5950
FŐÉTELEK
Most joghurtos a sült csirke, rizibizi, menta
GM │ 8250
Langyos pisztráng, saláta Cézár stiló
GM │ 9950
Stefánia vagdalt, tökfőzelék, kapor, bodza
9950
Gulyás Royal, kovászos kenyér
LM GM │ 8450
Báránypite, primőr zöldségek
LM GM │ 10950
Tarhonyás lecsó, paprikás kolbász
LM VN │ 6950
DESSZERTEK
Epres kardinális
3950
Mákos nudli, fekete ribizli, citromfű
3950
Dobos kocka
3950
Rebarbara, bodza, spárga tünci-bünci
VN │ 3950
Sajtválogatás
hazai farmokról
GM │ 6950
LM│ laktózmentes LM│laktózmentes variáció GM│gluténmentes GM│gluténmentes variáció V│vegetáriánus V│vegetáriánus variáció VN│vegán VN│vegán variáció
FRISS
Moscow Mule
Rhubarb Mojito
Tommy's Margarita
TESTES
Unique Negroni
Clover Club
Spicy Hilda
GYÜMÖLCS
Minty
Ruby Spritz
Fireplace
GYÓGYNÖVÉNY
Xpresso Martini
Whisky Highball
Choco Cherry Fashioned
BOROK
FEHÉR KÖNNYŰ ÉS FIATAL
Hunyadi Sauvignon Blanc Erdély
3000 / 1,5 dl 13500 / 7,5 dl
Nobilis Sárgamuskotály Tokaj
3000 / 1,5 dl 13500 / 7,5 dl
Béla és Bandi Pinot Gris Csopak
3100 / 1,5 dl 14000 / 7,5 dl
Szászi Rőzsakő BIO Badacsony
3300 / 1,5 dl 15000 / 7,5 dl
VÖRÖS KÖNNYŰ ÉS FIATAL
Gál Tibor Kadarka Eger
3100 / 1,5 dl 14000 / 7,5 dl
Gere Portugiser Villány
3100 / 1,5 dl 14000/ 7,5 dl
FEHÉR MÉLYEBB HANG
Légli Ottó Riesling Balatonboglár
3200 / 1,5 dl 14500 / 7,5 dl
Káli Kövek Olaszrizling Köveskál
3400 / 1,5 dl 15500 / 7,5 dl
Feind Battonage Chardonnay Balatonfüred
3900 / 1,5 dl 18000 / 7,5 dl
VÖRÖS MÉLYEBB HANG
Gróf Buttler Pinot Noir Eger
3900 / 1,5 dl 18500 / 7,5 dl
St.Andrea Áldás Eger
4000 / 1,5 dl 19000 / 7,5 dl
Konyári Loliense Balatonboglár
4300 / 1,5 dl 20000 / 7,5 dl
Takler Gurovica Kékfrankos Szekszárd
4500 / 1,5 dl 21500 / 7,5 dl
FEHÉR ÉRETT ÉS TELJES
Bakonyi Széllel szemben Villány
3800 / 1,5 dl 17500 / 7,5 dl
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora Somló
3800 / 1,5 dl 17500 / 7,5 dl
Oremus Mandolás Furmint Tokaj
5600 / 1,5 dl 26500 / 7,5 dl
VÖRÖS ÉRETT ÉS TELJES
Ruppert Villányi Franc Villány
5500 / 1,5 dl 26500 / 7,5 dl
Haraszthy Fantastico Malbec Argentína
5500 / 1,5 dl 26500 / 7,5 dl
Recas Selene Cabernet Sauvignon Erdély
6600 / 1,5 dl 31500 / 7,5 dl
Takler Primarius Merlot Szekszárd
8900 / 1,5 dl 43000 / 7,5 dl
ROSÉ
Sebestyén Rosé Szekszárd
2600 / 1,5 dl 11500 / 7,5 dl
RENDEZZ NÁLUNK PRIVÁT ESEMÉNYT!
Örömmel látunk akár 60 fővel is! 12 fő felett rövidített à la carte menüt kínálunk, 30 főig pedig az étterem felét tudjátok használni, egy légtérben a többi vendéggel.
CSAPAT
ALAPÍTÓ, HÁZIGAZDA│Szalai Ágnes
CHEF│Kovács Renátó
CHEF HELYETTES│Horváth Bence
CUKRÁSZ ISTENNŐ│Buglyó Alexandra
ÜZLETVEZETŐ│Nagy András
COCTAIL ISTENKIRÁLY│dr. Pálfy László
KONTAKT
Nyitvatartás:
Hétfő — Zárva
Kedd — Péntek: 18:00 - 23:00
Konyha: 18:00 - 21:30
Szombat — Vasárnap: 12:00 - 23:00
Konyha: 12:00 - 15:30 & 18:00 - 21:30
+36 30 430 9810
Nyitvatartási idő alatt.
Facebook — Instagram
hello@hildapest.hu
1051 Budapest, Nádor utca 5.