KÍVÁNCSI · PATINÁS · ÉL
Milyen alapanyaggal dolgozunk? Szakértelmünk hogyan növeli az étel értékét? Hogyan jutunk el oda, hogy a konyha és a szerviz munkájával örömet okozzunk neked? Hogy állunk a gondviseléssel és a felelősségvállalással? A Hildában minden tányér egy kérdésre adott válasz.
MENÜ
ELŐÉTELEK
Zöld saláták Bitó Éva, Boldizsár,
savanyított paradicsom, eper, kecskesajt
LM GM V VN │ 5850
Lángos, medvehagyma, tejföl, érlelt sajt
V │ 4950
Kaszinó tojás, mangalica sonka, spárga, torma
GM V │ 6450
Májkrémes szendvics
kacsamáj, vörösbor, briós, retek, eper
GM │9950
Tatár bífsztek, pirítós
LM GM │ 7950
Mini körömpörkölt, parázskrumpli, kovi ubi
GM LM │ 5950
FŐÉTELEK
Most joghurtos a sült csirke, rizibizi, menta
GM │ 8250
Langyos pisztráng, saláta Cézár stiló
GM │ 9950
Stefánia vagdalt, tökfőzelék, kapor, bodza
9950
Gulyás Royal, kovászos kenyér
LM GM │ 8450
Báránypite, primőr zöldségek
LM GM │ 10950
Tarhonyás lecsó, paprikás kolbász
LM VN │ 6950
DESSZERTEK
Epres kardinális
3950
Mákos nudli, fekete ribizli, citromfű
3950
Dobos kocka
3950
Rebarbara, bodza, spárga tünci-bünci
VN │ 3950
Sajtválogatás
hazai farmokról
GM │ 6950
LM│ laktózmentes LM│laktózmentes variáció GM│gluténmentes GM│gluténmentes variáció V│vegetáriánus V│vegetáriánus variáció VN│vegán VN│vegán variáció
FRISS
Moscow Mule
Tommy's Margarita
tequila, zeller, lime
Whisky Highball
whisky, barack
TESTES
Tira miss you!
Ha kell egy desszert!
Bittersweet symphony
Unicum, paprika
Unique Negroni
Unicum Barista, bitter
GYÜMÖLCS
Rebarbara Mojito
Letta Ocean Martini
vodka, gyömbér, maracuja
Ruby Spritz
Aperol, Negroni
GYÓGYNÖVÉNY
Rum Sour
rum, meggy
Spicy Hilda
vodka, chilli, vanília
Clover Club
gin, málna
BOROK
FEHÉR KÖNNYŰ ÉS FIATAL
Hunyadi Sauvignon Blanc Erdély '22/23
3300 / 1,5 dl 15500 / 7,5 dl
Espák Sárgamuskotály Tokaj '23
2500 / 1,5 dl 11500 / 7,5 dl
Béla és Bandi Pinot Gris Csopak '23
2400 / 1,5 dl 11000 / 7,5 dl
Szászi Rőzsakő BIO Badacsony '24
3950 / 1,5 dl 18950 / 7,5 dl
VÖRÖS KÖNNYŰ ÉS FIATAL
Gál Tibor Kadarka Eger '24
2700 / 1,5 dl 12500 / 7,5 dl
Gere Portugiser Villány '23/24
2100 / 1,5 dl 9500/ 7,5 dl
FEHÉR MÉLYEBB HANG
Légli Ottó Riesling Balatonboglár '22/23
3000 / 1,5 dl 14000 / 7,5 dl
Káli Kövek Olaszrizling Köveskál '23
2700 / 1,5 dl 12500 / 7,5 dl
Feind Battonage Chardonnay Balatonfüred '22
3100 / 1,5 dl 14500 / 7,5 dl
VÖRÖS MÉLYEBB HANG
Gróf Buttler Pinot Noir Eger '20
3300 / 1,5 dl 15500 / 7,5 dl
St.Andrea Áldás Eger '23
4000 / 1,5 dl 19000 / 7,5 dl
Konyári Loliense Balatonboglár '21/22
4600 / 1,5 dl 22000 / 7,5 dl
Takler Gurovica Kékfrankos Szekszárd '20
4600 / 1,5 dl 22000 / 7,5 dl
FEHÉR ÉRETT ÉS TELJES
Bakonyi Széllel szemben Villány '22/23
2900 / 1,5 dl 13500 / 7,5 dl
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora Somló '21
3200 / 1,5 dl 15000 / 7,5 dl
Oremus Mandolás Furmint Tokaj '22
4950 / 1,5 dl 23950 / 7,5 dl
VÖRÖS ÉRETT ÉS TELJES
Ruppert Villányi Franc Villány '20
4600 / 1,5 dl 22000 / 7,5 dl
Haraszthy Fantastico Malbec Argentína '21
3800 / 1,5 dl 18000 / 7,5 dl
Recas Selene Cabernet Sauvignon Erdély '21
5000 / 1,5 dl 24000 / 7,5 dl
Takler Primarius Merlot Szekszárd '19
9000 / 1,5 dl 44000 / 7,5 dl
ROSÉ
Sebestyén Rosé Szekszárd '24
2600 / 1,5 dl 11950 / 7,5 dl
RENDEZZ NÁLUNK PRIVÁT ESEMÉNYT!
Örömmel látunk akár 60 fővel is! 12 fő felett rövidített à la carte menüt kínálunk, 30 főig pedig az étterem felét tudjátok használni, egy légtérben a többi vendéggel.
CSAPAT
TULAJ, ÜGYEKET VEZETŐ│Szalai Ágnes
CHEF│Kovács Renátó
SOUS CHEF│Horváth Bence
FŐCUKRÁSZ│Buglyó Alexandra
ÜZLETVEZETŐ│Nagy András
COCTAIL ISTENKIRÁLYUNK│dr. Pálfy László
KONTAKT
Nyitvatartás:
Hétfő — Zárva
Kedd — Péntek: 18:00 - 23:00
Konyha: 18:00 - 21:30
Szombat — Vasárnap: 12:00 - 23:00
Konyha: 12:00 - 15:30 & 18:00 - 21:30
+36 30 430 9810
Nyitvatartási idő alatt.
Facebook — Instagram
hello@hildapest.hu
1051 Budapest, Nádor utca 5.