KÍVÁNCSI · PATINÁS · ÉL
Milyen alapanyaggal dolgozunk? Szakértelmünk hogyan növeli az étel értékét? Hogyan jutunk el oda, hogy a konyha és a szerviz munkájával örömet okozzunk neked? Hogy állunk a gondviseléssel és a felelősségvállalással? A Hildában minden tányér egy kérdésre adott válasz.
MENÜ
ELŐÉTELEK
Kerti saláta, görögdinnye, édeskömény, kecskesajt, menta
LM GM V VN │ 5950
Tócsni, tejföl, szalmaburgonya, nyári szarvasgomba, érlelt sajt
V │ 6450
SZENDVICS
kacsamáj, briós, cseresznye/meggy
GM │ 8950
Nyári tatár (balatoni Angus marha), kopasz barack, pirítós
LM GM │7950
Kristálytiszta, jéghideg paradicsomleves, rebarbara
LM GM VN │ 5950
Főtt marhanyelv, majonézes kukorica, torma
GM │ 5950
FŐÉTELEK
Megint egy sült csirke, joghurt, ceruzabab, mandula
GM │ 8550
Rácponty tejföllel
GM │ 8950
Fokhagymás mangalica oldalas, hideg sóskafőzelék, egres
9950
Gulyás nyár, kovászos kenyér (koriander, lime)
LM GM │ 8450
Bárány töltött paprika, krokett
10950
Rizses lecsó, savanyított tojás, szalonna v. paprikás tofu
LM GM VN │ 6950
DESSZERTEK
Feketeerdő
3950
Mákos metélt, szeder
3950
Mézes krémes, málna, bodza
3950
Barack saslik, vegán joghurt
sárga, őszi, nektarin, körömvirág
LM GM VN │ 3950
Sajtválogatás
Etyektől Szekszárdig
GM │ 6950
LM│ laktózmentes LM│laktózmentes variáció GM│gluténmentes GM│gluténmentes variáció V│vegetáriánus V│vegetáriánus variáció VN│vegán VN│vegán variáció
FRISS
Moscow Mule
Tommy's Margarita
tequila, zeller, lime
Whisky Highball
whisky, barack
TESTES
Tira miss you!
Ha kell egy desszert!
Bittersweet symphony
Unicum, paprika
Unique Negroni
Unicum Barista, bitter
GYÜMÖLCS
Rebarbara Mojito
Letta Ocean Martini
vodka, gyömbér, maracuja
Ruby Spritz
Aperol, Negroni
GYÓGYNÖVÉNY
Rum Sour
rum, meggy
Spicy Hilda
vodka, chilli, vanília
Clover Club
gin, málna
BOROK
FEHÉR KÖNNYŰ ÉS FIATAL
Hunyadi Sauvignon Blanc Erdély '22/23
3300 / 1,5 dl 15500 / 7,5 dl
Espák Sárgamuskotály Tokaj '23
2500 / 1,5 dl 11500 / 7,5 dl
Béla és Bandi Pinot Gris Csopak '23
2400 / 1,5 dl 11000 / 7,5 dl
Szászi Rőzsakő BIO Badacsony '24
3950 / 1,5 dl 18950 / 7,5 dl
VÖRÖS KÖNNYŰ ÉS FIATAL
Gál Tibor Kadarka Eger '24
2700 / 1,5 dl 12500 / 7,5 dl
Gere Portugiser Villány '23/24
2100 / 1,5 dl 9500/ 7,5 dl
FEHÉR MÉLYEBB HANG
Légli Ottó Riesling Balatonboglár '22/23
3000 / 1,5 dl 14000 / 7,5 dl
Káli Kövek Olaszrizling Köveskál '23
2700 / 1,5 dl 12500 / 7,5 dl
Feind Battonage Chardonnay Balatonfüred '22
3100 / 1,5 dl 14500 / 7,5 dl
VÖRÖS MÉLYEBB HANG
Gróf Buttler Pinot Noir Eger '20
3300 / 1,5 dl 15500 / 7,5 dl
St.Andrea Áldás Eger '23
4000 / 1,5 dl 19000 / 7,5 dl
Konyári Loliense Balatonboglár '21/22
4600 / 1,5 dl 22000 / 7,5 dl
Takler Gurovica Kékfrankos Szekszárd '20
4600 / 1,5 dl 22000 / 7,5 dl
FEHÉR ÉRETT ÉS TELJES
Bakonyi Széllel szemben Villány '22/23
2900 / 1,5 dl 13500 / 7,5 dl
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora Somló '21
3200 / 1,5 dl 15000 / 7,5 dl
Oremus Mandolás Furmint Tokaj '22
4950 / 1,5 dl 23950 / 7,5 dl
VÖRÖS ÉRETT ÉS TELJES
Ruppert Villányi Franc Villány '20
4600 / 1,5 dl 22000 / 7,5 dl
Haraszthy Fantastico Malbec Argentína '21
3800 / 1,5 dl 18000 / 7,5 dl
Recas Selene Cabernet Sauvignon Erdély '21
5000 / 1,5 dl 24000 / 7,5 dl
Takler Primarius Merlot Szekszárd '19
9000 / 1,5 dl 44000 / 7,5 dl
ROSÉ
Sebestyén Rosé Szekszárd '24
2600 / 1,5 dl 11950 / 7,5 dl
RENDEZZ NÁLUNK PRIVÁT ESEMÉNYT!
Örömmel látunk akár 60 fővel is! 12 fő felett rövidített à la carte menüt kínálunk, 30 főig pedig az étterem felét tudjátok használni, egy légtérben a többi vendéggel.
CSAPAT
TULAJ, ÜGYEKET VEZETŐ│Szalai Ágnes
CHEF│Kovács Renátó
SOUS CHEF│Horváth Bence
FŐCUKRÁSZ│Buglyó Alexandra
ÜZLETVEZETŐ│Nagy András
COCTAIL ISTENKIRÁLYUNK│dr. Pálfy László
KONTAKT
Nyitvatartás:
Hétfő — Zárva
Kedd — Péntek: 18:00 - 23:00
Konyha: 18:00 - 21:30
Szombat — Vasárnap: 12:00 - 23:00
Konyha: 12:00 - 15:30 & 18:00 - 21:30
+36 30 430 9810
Nyitvatartási idő alatt.
Facebook — Instagram
hello@hildapest.hu
1051 Budapest, Nádor utca 5.