HILDA_E_02_SS

KÍVÁNCSI · PATINÁS · ÉL

Milyen alapanyaggal dolgozunk? Szakértelmünk hogyan növeli az étel értékét? Hogyan jutunk el oda, hogy a konyha és a szerviz munkájával örömet okozzunk neked? Hogy állunk a gondviseléssel és a felelősségvállalással? A Hildában minden tányér egy kérdésre adott válasz.

HILDA_E_04_SS

MENÜ

ELŐÉTELEK

Kerti saláta, édeskömény, uborka, bazsalikom, kecske feta
LM  GM  V  VN │ 5950

Tócsni, juhtúró, kapor, tejföl, szalmaburgonya
V │ 5550

Hideg kacsamáj, tokaji, birs, mandulás briós
 LM  GM  9550

Balatoni Angus marhatatár, füge, alma, kéksajt
GM  │7950


Kocsonya, préselt fej, torma
LM  GM │ 5950

3 éves vegán mesterleves, karfiol, töltött padlizsán batyu, zöldek
LM  VN │ 5950

FŐÉTELEK

Fokhagymás / citromos sült csirke, tökös-mákos rétes, joghurt
8950

Serpenyőben sült harcsa, kelkáposzta főzelék
GM │ 9550

Sólet kacsa, füstölt fürjtojás, kapri
LM  GM │ 8950

Bakonyi mangalica pofa (laska, shiitake, szarvasgomba), tejföl, specli
10950

Gulyás Royal, kovászos kenyér
LM  GM │ 8750

Szabolcsi lecsó (káposzta), resztelt csirkemáj v. paprikás tofu
LM  GM │ 6950

Vegán palacsinta (ördögszekér gomba, dió, hagyma, szója), hegyes erős
LM  V  VN │ 6950

DESSZERTEK

Étcsoki, rum, füge
4150

Tisztelt képviselőfánk
(gesztenye, szilva)

4150

Top No. 1. Tiramisú
(csak a Vágó Kriszti tudja)
4150

Vegán tejberizs (dió, birs)
LM  GM  VN │ 3950

 Sajtválogatás
Etyektől Szekszárdig
GM │ 6950

LM│ laktózmentes      LM│laktózmentes variáció      GM│gluténmentes     GM│gluténmentes variáció     V│vegetáriánus      V│vegetáriánus variáció      VN│vegán       VN│vegán variáció

HILDA_E_02_S
COCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILS

FRISS

Moscow Mule

Tommy's Margarita
tequila, zeller, lime

Whisky Highball
whisky, barack

TESTES

Tira miss you!
Ha kell egy desszert!

Bittersweet symphony
Unicum, paprika

Unique Negroni
Unicum Barista, bitter

GYÜMÖLCS

Rebarbara Mojito

Letta Ocean Martini
vodka, gyömbér, maracuja

Ruby Spritz
Aperol, Negroni

GYÓGYNÖVÉNY

Rum Sour
rum, meggy

Spicy Hilda
vodka, chilli, vanília

Clover Club
gin, málna

DSC_1950-min

BOROK

FEHÉR KÖNNYŰ ÉS FIATAL

Hunyadi Sauvignon Blanc Erdély '22/23
3300 / 1,5 dl   15500 / 7,5 dl


Espák Sárgamuskotály Tokaj '23
2500 / 1,5 dl   11500 / 7,5 dl


Béla és Bandi Pinot Gris Csopak '23
2400 / 1,5 dl   11000 / 7,5 dl


Szászi Rőzsakő BIO Badacsony '24
3950 / 1,5 dl   18950 / 7,5 dl

VÖRÖS KÖNNYŰ ÉS FIATAL

Gál Tibor Kadarka Eger '24
2700 / 1,5 dl   12500 / 7,5 dl


Gere Portugiser Villány '23/24
2100 / 1,5 dl   9500/ 7,5 dl
 

FEHÉR MÉLYEBB HANG

Légli Ottó Riesling Balatonboglár '22/23
3000 / 1,5 dl   14000 / 7,5 dl

Káli Kövek Olaszrizling Köveskál '23
2700 / 1,5 dl   12500 / 7,5 dl

Feind Battonage Chardonnay Balatonfüred '22
3100 / 1,5 dl  14500 / 7,5 dl

VÖRÖS MÉLYEBB HANG

Gróf Buttler Pinot Noir Eger '20
3300 / 1,5 dl   15500 / 7,5 dl

St.Andrea Áldás Eger '23
4000 / 1,5 dl   19000 / 7,5 dl

Konyári Loliense Balatonboglár '21/22
4600 / 1,5 dl   22000 / 7,5 dl

Takler Gurovica Kékfrankos Szekszárd '20
4600 / 1,5 dl   22000 / 7,5 dl

FEHÉR ÉRETT ÉS TELJES

Bakonyi Széllel szemben Villány '22/23
2900 / 1,5 dl   13500 / 7,5 dl

Kreinbacher Öreg Tőkék Bora Somló '21
3200 / 1,5 dl   15000 / 7,5 dl

Oremus Mandolás Furmint Tokaj '22
4950 / 1,5 dl   23950 / 7,5 dl

VÖRÖS ÉRETT ÉS TELJES

Ruppert Villányi Franc Villány '20
4600 / 1,5 dl   22000 / 7,5 dl

Haraszthy Fantastico Malbec Argentína '21
3800 / 1,5 dl   18000 / 7,5 dl

Recas Selene Cabernet Sauvignon Erdély '21
5000 / 1,5 dl   24000 / 7,5 dl

Takler Primarius Merlot Szekszárd '19
9000 / 1,5 dl   44000 / 7,5 dl

ROSÉ

Sebestyén Rosé Szekszárd '24
2600 / 1,5 dl   11950 / 7,5 dl

HILDA_E_03_S

RENDEZZ NÁLUNK PRIVÁT ESEMÉNYT!

Örömmel látunk akár 60 fővel is! 12 fő felett rövidített à la carte menüt kínálunk, 30 főig pedig az étterem felét tudjátok használni, egy légtérben a többi vendéggel.

CSAPAT

TULAJ, ÜGYEKET VEZETŐSzalai Ágnes
CHEFKovács Renátó

SOUS CHEFHorváth Bence
FŐCUKRÁSZBuglyó Alexandra
ÜZLETVEZETŐNagy András
COCTAIL ISTENKIRÁLYUNKdr. Pálfy László

HILDA_OU_S

KONTAKT

Nyitvatartás:
Hétfő — Zárva

Kedd — Péntek: 18:00 - 23:00
Konyha: 18:00 - 21:30

Szombat — Vasárnap: 12:00 - 23:00
Konyha: 12:00 - 15:30 & 18:00 - 21:30

+36 30 430 9810
Nyitvatartási idő alatt.

Facebook  Instagram

hello@hildapest.hu
1051 Budapest, Nádor utca 5.