HILDA_E_02_SS

KÍVÁNCSI · PATINÁS · ÉL

Milyen alapanyaggal dolgozunk? Szakértelmünk hogyan növeli az étel értékét? Hogyan jutunk el oda, hogy a konyha és a szerviz munkájával örömet okozzunk neked? Hogy állunk a gondviseléssel és a felelősségvállalással? A Hildában minden tányér egy kérdésre adott válasz.

HILDA_E_04_SS

MENÜ

ELŐÉTELEK

Sült répa, narancs, mustárlevél, tökmag, méz, csepegtetett joghurt
GM  V  VN │ 5950

Kovászolt lángos, tejföl, szarvasgomba, érlelt sajt
V 5950

Langyos pisztrángfilé, sárga cékla, pezsgőmártás
GM │ 6950

Balatoni Angus marha és a Kovács Renátó chef
(tatár, gomba, fekete fokhagyma, sós linzer)

GM  │7950


Személyzeti kívánság: Rántott békacomb, gribiche mártás
LM  GM │ 6450

3 éves vegán csicsóka mesterleves, karfiol batyu, fodros kel
LM  VN │ 5950

FŐÉTELEK

Mézes mustáros sült csirke, téli zöldségek
(édeskömény, fekete káposzta, édesburgonya)
LM  GM│8950

Sült akasztói ponty, specli, sűrű halászlé, medvehagyma kaviár
8950

Lassan sült kacsacomb, csúcsos káposzta, gyömbér, sárgabarack, morzsa
LM  GM │ 9950

Mangalica kolbász, kacsamáj, burgonyapüré, meggy
10950

Gulyás Royal, kovászos kenyér
LM  GM │ 8750

Szrapacska
(galuska, juhtúró, tejföl, szalmakrumpli, hagyma)
│ 6450

Vegán töltött káposzta
LM  V  VN │ 6450

DESSZERTEK

Csokoládé és narancs
GM │ 4150

Gróf Eszterházy kocka
GM │ 4150

Alma - Citrom kosár (Meyer)
4150

Vegán mandula / karamell / füge desszert
TE & HILDA az ÉLELMISZERBANK
segítségével szebbé teszitek egy család karácsonyát!
LM  GM  VN │ 4150

 Sajtválogatás
Etyektől Szekszárdig
GM │ 6950

LM│ laktózmentes      LM│laktózmentes variáció      GM│gluténmentes     GM│gluténmentes variáció     V│vegetáriánus      V│vegetáriánus variáció      VN│vegán       VN│vegán variáció

HILDA_E_02_S
COCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILSCOCKTAILS

FRISS

Moscow Mule

Tommy's Margarita
tequila, zeller, lime

Whisky Highball
whisky, barack

TESTES

Tira miss you!
Ha kell egy desszert!

Bittersweet symphony
Unicum, paprika

Unique Negroni
Unicum Barista, bitter

GYÜMÖLCS

Rebarbara Mojito

Letta Ocean Martini
vodka, gyömbér, maracuja

Ruby Spritz
Aperol, Negroni

GYÓGYNÖVÉNY

Rum Sour
rum, meggy

Spicy Hilda
vodka, chilli, vanília

Clover Club
gin, málna

DSC_1950-min

BOROK

FEHÉR KÖNNYŰ ÉS FIATAL

Hunyadi Sauvignon Blanc Erdély '22/23
3300 / 1,5 dl   15500 / 7,5 dl


Espák Sárgamuskotály Tokaj '23
2500 / 1,5 dl   11500 / 7,5 dl


Béla és Bandi Pinot Gris Csopak '23
2400 / 1,5 dl   11000 / 7,5 dl


Szászi Rőzsakő BIO Badacsony '24
3950 / 1,5 dl   18950 / 7,5 dl

VÖRÖS KÖNNYŰ ÉS FIATAL

Gál Tibor Kadarka Eger '24
2700 / 1,5 dl   12500 / 7,5 dl


Gere Portugiser Villány '23/24
2100 / 1,5 dl   9500/ 7,5 dl
 

FEHÉR MÉLYEBB HANG

Légli Ottó Riesling Balatonboglár '22/23
3000 / 1,5 dl   14000 / 7,5 dl

Káli Kövek Olaszrizling Köveskál '23
2700 / 1,5 dl   12500 / 7,5 dl

Feind Battonage Chardonnay Balatonfüred '22
3100 / 1,5 dl  14500 / 7,5 dl

VÖRÖS MÉLYEBB HANG

Gróf Buttler Pinot Noir Eger '20
3300 / 1,5 dl   15500 / 7,5 dl

St.Andrea Áldás Eger '23
4000 / 1,5 dl   19000 / 7,5 dl

Konyári Loliense Balatonboglár '21/22
4600 / 1,5 dl   22000 / 7,5 dl

Takler Gurovica Kékfrankos Szekszárd '20
4600 / 1,5 dl   22000 / 7,5 dl

FEHÉR ÉRETT ÉS TELJES

Bakonyi Széllel szemben Villány '22/23
2900 / 1,5 dl   13500 / 7,5 dl

Kreinbacher Öreg Tőkék Bora Somló '21
3200 / 1,5 dl   15000 / 7,5 dl

Oremus Mandolás Furmint Tokaj '22
4950 / 1,5 dl   23950 / 7,5 dl

VÖRÖS ÉRETT ÉS TELJES

Ruppert Villányi Franc Villány '20
4600 / 1,5 dl   22000 / 7,5 dl

Haraszthy Fantastico Malbec Argentína '21
3800 / 1,5 dl   18000 / 7,5 dl

Recas Selene Cabernet Sauvignon Erdély '21
5000 / 1,5 dl   24000 / 7,5 dl

Takler Primarius Merlot Szekszárd '19
9000 / 1,5 dl   44000 / 7,5 dl

ROSÉ

Sebestyén Rosé Szekszárd '24
2600 / 1,5 dl   11950 / 7,5 dl

HILDA_E_03_S

RENDEZZ NÁLUNK PRIVÁT ESEMÉNYT!

Örömmel látunk akár 60 fővel is! 12 fő felett rövidített à la carte menüt kínálunk, 30 főig pedig az étterem felét tudjátok használni, egy légtérben a többi vendéggel.

CSAPAT

TULAJ, ÜGYEKET VEZETŐSzalai Ágnes
CHEFKovács Renátó

SOUS CHEFHorváth Bence
FŐCUKRÁSZBuglyó Alexandra
ÜZLETVEZETŐNagy András
COCTAIL ISTENKIRÁLYUNKdr. Pálfy László

HILDA_OU_S

KONTAKT

Nyitvatartás:
Hétfő — Zárva

Kedd — Péntek: 18:00 - 23:00
Konyha: 18:00 - 21:30

Szombat — Vasárnap: 12:00 - 23:00
Konyha: 12:00 - 15:30 & 18:00 - 21:30

+36 30 430 9810
Nyitvatartási idő alatt.

Facebook  Instagram

hello@hildapest.hu
1051 Budapest, Nádor utca 5.