SZILVESZTERI ÉTLAP
ELŐÉTELEK
Sült répa, narancs, mustárlevél, tökmag, méz, csepegtetett joghurt
GF V VN
Kovászolt lángos, tejföl, szarvasgomba, érlelt sajt
V
Langyos pisztrángfilé, sárga cékla, pezsgőmártás
GF
Balatoni Angus marha és a Kovács Renátó chef
gomba, fekete fokhagyma, sós linzer
GF
FŐÉTELEK
Sült akasztói ponty, specli, sűrű halászlé, medvehagyma kaviár
Lassan sült kacsacomb, csúcsos káposzta, morzsa, gyömbér, sárgabarack
LF GF
Mangalica kolbász, kacsamáj, burgonyapüré, meggy
Vegán töltött káposzta
LF V VN
DESSZERTEK
Csokoládé és narancs
Gróf Eszterházy kocka
Vegán mandula / karamell / füge desszert
LF GF VN
LF│ laktózmentes LF│laktózmentes variáció GF│gluténmentes GF│gluténmentes variáció V│vegetáriánus V│vegetáriánus variáció VN│vegán VN│vegán variáció
2 FOGÁS 33 950 FT
3 FOGÁS 38 950 FT
Célunk, hogy minden órában a lehető legtöbb vendéget tudjuk fogadni, miközben a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást biztosítjuk.
Foglalás esetén az asztal 2 órára az Önöké. Köszönjük megértésüket!
Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalást a lefoglalt időponttól számítva 15 percig tartjuk fenn. Ezt követően a foglalást „no-show”-ként kezelhetjük.
Az asztalokat érkezési sorrendben osztjuk ki a visszaigazolt foglalások és a betérő vendégek alapján.