SZILVESZTERI ÉTLAP

ELŐÉTELEK

Sült répa, narancs, mustárlevél, tökmag, méz, csepegtetett joghurt
GF  V  VN

Kovászolt lángos, tejföl, szarvasgomba, érlelt sajt
V


Langyos pisztrángfilé, sárga cékla, pezsgőmártás
GF

Balatoni Angus marha és a Kovács Renátó chef
gomba, fekete fokhagyma, sós linzer

GF 

FŐÉTELEK

Sült akasztói ponty, specli, sűrű halászlé, medvehagyma kaviár


Lassan sült kacsacomb, csúcsos káposzta, morzsa, gyömbér, sárgabarack
LF  GF

Mangalica kolbász, kacsamáj, burgonyapüré, meggy


Vegán töltött káposzta
 LF  V  VN

DESSZERTEK

Csokoládé és narancs

Gróf Eszterházy kocka

Vegán mandula / karamell / füge desszert
LF  GF  VN 

LF│ laktózmentes      LF│laktózmentes variáció       GF│gluténmentes       GF│gluténmentes variáció      V│vegetáriánus      V│vegetáriánus variáció       VN│vegán       VN│vegán variáció

2 FOGÁS   33 950 FT

3 FOGÁS   38 950 FT

Célunk, hogy minden órában a lehető legtöbb vendéget tudjuk fogadni, miközben a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást biztosítjuk.
Foglalás esetén az asztal 2 órára az Önöké. Köszönjük megértésüket!

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalást a lefoglalt időponttól számítva 15 percig tartjuk fenn. Ezt követően a foglalást „no-show”-ként kezelhetjük.
Az asztalokat érkezési sorrendben osztjuk ki a visszaigazolt foglalások és a betérő vendégek alapján.