FOOD & MOOD

Ínycsiklandó fogások, bohém sikk. A Hild József által tervezett, szecessziós műemlék-épület frissen felújított belterét a neves magyar kortárs építész, Szendrő Péter álmodta meg. A Melka Gáborral közösen létrehozott, képzelet szülte Hilda alakját megidéző mozaikfal, az életteli színek és az art deco elemek egytől egyig elkápráztatatnak. Felfedezésre váró, sokszínű ízek, franciás könnyedséget árasztó enteriőr, különleges figyelem és barátságos kiszolgálás – a Hilda varázslatának összetevői.

PHILOSOPHY & SPECIALTIES

Meghajolunk a magyar tájak adottságai előtt és vendégeink számára a legjavát hozzuk el mindannak, amivel a vidék megajándékoz bennünket. Évszázados tapasztalatot és a francia konyhakultúra ismereteit felhasználva készítjük el a jellegzetes magyar fogásokat, amelyek így megőrzik ismert jegyeiket, mégis új gasztroreform kezdeményezői. Glutén-, laktózérzékeny és vegetáriánus vendégeink számára is egyszerre ismerős és új ételeket szolgálunk fel – tiszta ízeket, elsőrendű alapanyagokból.

SUSTAINABILITY & QUALITY

Élünk a jövőbe mutató, környezettudatos megoldásokkal. Több mint 70%-ban magyar szezonális vagy bio alapanyagokat használunk, így csökkentjük a szállítmányozás okozta környezeti terhelést. E koncepció mentén alakult ki a farm-to-table ötletet alapul vevő kéthetente változó menü is, Igaz Mátyás séf tolmácsolásában – gondosan válogatott, organikus alapanyagokból készülő fogások, könnyed és őszinte figyelmességgel felszolgálva.

Galéria

Foglalás

Kedd-Péntek: 18:00 - 23:00, Szombat - Vasárnap: 12:00 - 23:00